Extra Belegen Beemster heeft minimaal 6 a 7 maanden gerijpt in ideale omstandigheden. Deze kaas heeft een heel herkenbaar en intens karakter door zijn pittige nasmaak. Uitstekend om te raspen en te gebruiken om te grillen en te gratineren.
Extra belegen beemster
Extra Belegen Beemster heeft minimaal 6 a 7 maanden gerijpt in ideale omstandigheden. Deze kaas heeft een heel herkenbaar en intens karakter door zijn pittige nasmaak. Uitstekend om te raspen en te gebruiken om te grillen en te gratineren.
Categorie: Snijkazen
Gerelateerde producten
Jonge flandrien
Komijnkaas
Jong belegen beemster
Parmezaan
Oude beemster
Belegen beemster
Flandrien grand cru
Dé degustatiekaas voor échte Bourgondiërs! De kaasmeesters selecteren de allerbeste kazen om door te rijpen tot Flandrien Grand Cru. Na anderhalf jaar traditionele affinage op vurenhouten kaasplanken krijg je een brokkelig zuivel. De gevormde zoutkristallen zijn een sensatie in de mond. Je proeft een kaas met een heel gelaagde en lange, volle nasmaak. Schitterend te combineren met een krachtige bourgogne of een trappistenbier.