ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
De Kaaspoort
Login/Registreer

Sign inCreate an Account

Lost your password?
0 items / €0,00
Menu
De Kaaspoort
0 items / €0,00
  • Home
  • Shop
  • Over ons
HomeKaasBergkazen Le poya
Previous product
Watou special
Terug naar producten
Next product
Troyes aux herbes

Le poya

Le Poya dankt zijn naam aan de beroemde klim naar de hoge bergweide aan het begin van de zomer. Exclusief geproduceerd met Zwitserse melk, enkele maanden gerijpt in vochtige en koele kelders, brengt Le Poya alle kwaliteiten, knowhow en traditie van een karakteristieke regionale kaas samen. Le Poya ontving de onderscheiding Saveur del’Ann?e 2012, uitgereikt door Franse consumenten.

Category: Bergkazen
Share
  • Description
Description

Le Poya dankt zijn naam aan de beroemde klim naar de hoge bergweide aan het begin van de zomer. Exclusief geproduceerd met Zwitserse melk, enkele maanden gerijpt in vochtige en koele kelders, brengt Le Poya alle kwaliteiten, knowhow en traditie van een karakteristieke regionale kaas samen. Le Poya ontving de onderscheiding Saveur del’Ann?e 2012, uitgereikt door Franse consumenten.

Related products

Sluit

Tomme de savoie

Deze kaas op basis van rauwe koemelk heeft 4 weken rijpingstijd nodig. Hj heeft een lichtgezouten, zachte en fruitige smaak en een gebloemde grijswitte korst.
Select options
Quick view
Sluit

Alta Badia

Deze kaas uit Zuid-Tirol, heeft een stevige, droge, rustieke korst. Het zuivel is licht geel van kleur en volledig zonder gaten. De kaas heeft een stevige textuur, maar is toch licht romig en smelt op de tong. Hij heeft een intense geur en een complexe smaak die lang en goed doorsmaakt. Na de Gran Spicchio en de Schwarzenstein, ondergaat deze Alta Badia het langste rijpingsproces van alle Mila-kazen.
Select options
Quick view
Sluit

Kaltbach creamy

Alleen de cr?me de la cr?me van de kazen rijpen in de zandstenen grot in Kaltbach. Dit kan vooral worden geproefd in de Kaltbach Creamy & Tasty: met een extra portie van de beste room en een geweldige in-de-mond-smeltende textuur is het een uitzonderlijke smaakervaring. Het exclusieve recept maakt dit meesterwerk populair onder liefhebbers van kaas overal ter wereld. Kaltbach Creamy is 4 maanden gerijpt.
Select options
Quick view
Sluit

Comté de jura

Comté de Jura is gemaakt van rauwe melk, en heeft een gebakken en geperste zuivel. Om zijn smaak te krijgen, wordt deze 6 maanden gerijpt. De kaas heeft een afwisselende en aromatische smaak.
Select options
Quick view

kaaspoort logo
Paalstraat 60, 2900 Schoten
Tel: 03 645 93 51
Email: winkel@kaaspoort.be
IBAN: BE76 7360 6010 4395
BTW: BE0731752855

Openingsuren

MA: Gesloten

DI-VR: 08:30-18.00u

ZA: 8.00-17.00u

ZO: 8.00-13.00u

Feestdagen gesloten

Pagina's

  • Algemene voorwaarden
  • Home
  • Over ons
  • Privacy Policy
  • Shop

Bereikbaarheid

Maak gebruik van parking 't Ven (gratis), Kruispadstraat 2900 Schoten.

Vraag uw gratis parkeerkaart aan in onze winkel.

nix18 logo

  • Menu
  • Categorieën
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
  • Home
  • Shop
  • Over ons
  • Login/Registreer
Winkelmandje
close
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie Accept
Start typing to see posts you are looking for.