ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
De Kaaspoort
Login/Registreer

Sign inCreate an Account

Lost your password?
0 items / €0,00
Menu
De Kaaspoort
0 items / €0,00
  • Home
  • Shop
  • Over ons
HomeKaasRoodkorst Trou de Cru
Previous product
Vieil Aubel
Terug naar producten
Next product
Westmalle

Trou de Cru

Trou du Cru is een zeer sterke, doordringende Franse kaas, ontwikkeld door de kaasmaker Robert Berthaut in de vroege jaren 1980. Het is een gepasteuriseerde koemelk, type ?poisse, uit de Bourgogne. De zachte kaas is ivoorgeel van kleur, met een oranje, eetbare korst. Tijdens de rijping van vier weken wordt elke kleine kaas gewassen met Marc de Bourgogne, een sterke lokale eau de vie.

Category: Roodkorst
Share
  • Description
Description

Trou du Cru is een zeer sterke, doordringende Franse kaas, ontwikkeld door de kaasmaker Robert Berthaut in de vroege jaren 1980. Het is een gepasteuriseerde koemelk, type ?poisse, uit de Bourgogne. De zachte kaas is ivoorgeel van kleur, met een oranje, eetbare korst. Tijdens de rijping van vier weken wordt elke kleine kaas gewassen met Marc de Bourgogne, een sterke lokale eau de vie.

Related products

Sluit

Epoisse Berthaut

Epoisses Berthaut Coupe is gemaakt met gepasteuriseerde koemelk en is afkomstig uit het dorpje Epoisses in de Côte d'Or, de kaas draagt een AOP status. De kaas heeft een verfijnde smaak, is sterk afsmakend naar Marc de Bourgogne en heeft een gewassen oranje-bruine korst. de rijpingstijd is minimum 35 dagen.
Select options
Quick view
chimay poteaupré
Sluit

Chimay Poteaupré

Zijn ronde vorm, zijn schimmelkorst, zijn smeuïge en malse textuur, zijn uitgesproken, zuivere en volle smaak maken van deze kaas de crème de la crème van de trappistenkazen.
Select options
Quick view
Sluit

Chaumes

Chaumes, een pareltje uit de Franse kaastraditie, heeft een heel exclusief karakter. Deze kaas verbergt onder zijn koperkleurige korst een heel rijk aroma met een zachte en smeu?ge textuur. Door het specifieke productieproces, vooral het borstelen en wassen van de korst tijdens het rijpen, kunnen alle rijke aroma's vrijkomen.
Select options
Quick view
Sluit

Troufleur

De TROUFLEUR is een kaas met volle rauwe melk. Hij wordt geproduceerd met verse koemelk van het Montbéliarderas in de mooie streek van de Hoge Ardennen in België. Zachte, okerkleurige kaas, licht bloemig, gerijpt gedurende twee maanden in bier van Bellevaux (artisanale brouwerij in de buurt van Malmedy).Zachte smaak met pit.
Select options
Quick view
Sluit

Vieil Aubel

De "Vieil Aubel" is een zachte Belgische kaas met een gewassen korst die op traditionele wijze wordt gemaakt. Hij heeft een pittige smaak en een typische oranje korst.
Select options
Quick view
Sluit

Boû d’Fagne

Boû d'Fagne is een zachte kaas met gewassen korst op basis van gepasteuriseerde koeienmelk, met een vetgehalte van 22%. De kaas heeft typische kenmerken vergelijkbaar met de Hervekaas.
Select options
Quick view
Sluit

Langres

Langres Fermier Coupe is gemaakt met rauwe koemelk en heeft een zachte, met orleaan gewassen korst. Deze kaas heeft een sterke smaak en geur, met complexe aroma's van fruitig tot pittig kruidig. De rijpingstijd is 20 dagen.
Select options
Quick view

kaaspoort logo
Paalstraat 60, 2900 Schoten
Tel: 03 645 93 51
Email: winkel@kaaspoort.be
IBAN: BE76 7360 6010 4395
BTW: BE0731752855

Openingsuren

MA: Gesloten

DI-VR: 08:30-18.00u

ZA: 8.00-17.00u

ZO: 8.00-13.00u

Feestdagen gesloten

Pagina's

  • Algemene voorwaarden
  • Home
  • Over ons
  • Privacy Policy
  • Shop

Bereikbaarheid

Maak gebruik van parking 't Ven (gratis), Kruispadstraat 2900 Schoten.

Vraag uw gratis parkeerkaart aan in onze winkel.

nix18 logo

  • Menu
  • Categorieën
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
  • Home
  • Shop
  • Over ons
  • Login/Registreer
Winkelmandje
close
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie Accept
Start typing to see posts you are looking for.